Ik Ben Tekstschrijver

Naast Martje, ben ik ook nog tekstschrijver. Iedere tekst heeft een tintje persoonlijkheid nodig. Zodra een lezer zich aangesproken voelt of zich kan herkennen in een verhaal ben je binnen. Laat ik nou net mega goed zijn in het persoonlijk maken van een tekst. Samen met mijn creatieve brein ga ik zorgvuldig te werk en zet ik duidelijke en boeiende teksten op papier. Kijk je mee naar mijn diensten? 

Diensten

Blogs & Artikelen

Heb jij blogs of artikelen nodig voor jouw website, krantje of tijdschrift, maar kom je er zelf niet uit? Dan zijn jij en ik hoogstwaarschijnlijk een perfecte match! Het schrijven van blogs en artikelen is mijn favoriete bezigheid

Zoals hierboven genoemd zorg ik voor een persoonlijk tintje en daarnaast let ik ook nog eens op SEO

Webteksten & Mailings

Jouw website is de etalage van je bedrijf of organisatie. Vind je het lastig om duidelijk te beschrijven wie je bent en wat je doet? Ik kan je daarbij helpen. Ook kan het erg nuttig zijn om af en toe een mail te sturen met bijvoorbeeld updates en nieuwtjes. Ook in een mail is het belangrijk dat de tekst de lezer aanspreekt.

Waar ik extra aandacht aan besteed bij het schrijven van webteksten en mailings is dat de juiste boodschap helder en snel wordt overgebracht.

Social Media

Social media kunnen we tegenwoordig niet meer wegdenken uit ons leventje. Bij het maken van content op social media komt veel kijken. Een onderwerp bedenken, een foto maken of zoeken en een tekst schrijven

Ook dit kan ik voor je doen! Ik zorg voor regelmatige social media posts met bijpassende foto, tekst en een doel. Ik help jou met het zo functioneel inzetten van jouw social media pagina's. 

Persoonlijke teksten

Ooit krijgen we allemaal met tekst te maken. We moeten bijvoorbeeld stukjes tekst schrijven voor onze beste vriendin die een baby krijgt, of een toespraak voorbereiden voor de bruiloft van een goede vriend. 

 

Ik help je bij je schrijven van:

- Je sollicitatiebrief

- Een persoonlijke brief

- Stukjes tekst voor speciale gelegenheden

- Toespraken

Ik zorg ervoor dat de tekst persoonlijk is en bij jou past. 

En verder...

Bovengenoemde teksten kan ik van begin tot eind voor je schrijven. Heb je zelf al een tekst geschreven maar mis je net de finishing touch of wil je dat je tekst nagekeken wordt? Geen probleem!

Heb je een tekst in gedachten die niet tussen mijn diensten staat? Stuur me gerust een berichtje. In overleg is er heel veel mogelijk! 

Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie & tarieven!

Of mail naar info@ikbenmartje.nl

Martje Bergsma 

info@ikbenmartje.nl

KVK: 71834834

BTW: NL219410847B01

 © Martje Bergsma || 2018